gite-la-bruyere-03
gite-la-bruyere-04
gite-la-bruyere-01
gite-la-bruyere-02

Les gîtes “la bruyère” à Petit-thier / Vielsalm

Onze gîtes (ruraal vakantiehuisjes) verwachten u in het hart van de Hoge Ardennen.

In de kalmte , binnen een landelijke omgeving, bieden zij een mooi uitzicht op het naburig landschap.
Gelegen dicht bij een kleine rivier, de “Ravel” (ingerichte fietsroute, ver weg van het verkeer) en het Domaniale woud (Le Grand Bois), vormen zij de vertrekplaats voor mooie trektochten.

Gelegen praktisch de éne tegenover de andere, kan elkeen afzonderlijk gehuurd worden. Voor belangrijke groepen is het mogelijk beide gîtes te huren, teneinde er 28 personen en 3 baby’s te verwelkomen. In dergelijk geval worden de maaltijden genomen in de grootste; de kleinere gîte biedt dan supplementaire kamers.

Vakantiehuis 20 personen

Bestaat uit een super goed ingerichte keuken (elektrisch kookfornuis, oven, microgolfoven, twee afwasmachines en een Amerikaanse frigo), een eetkamer, ruim salon (TV, DVD lezer en houtkachel ) slaapkamers: elke kamer beschikt over een badkamer.
De biljardtafel, de sauna, de kicker en de kinderspeelhoek laten toe aangename momenten van ontspanning door te brengen bij terugkomst van de talrijke wandelingen vanaf de gîte. De gîte beschikt ook over een overdekt terras en fietsgarage. U kan eveneens gebruik maken van de tuin (met bank, schommels, pingpongtafel, petanque en barbecue)

Vakantiehuis 6/8 personen

Kleine, gezellige en comfortabele gîte, met mooi terras en uitzicht op de uitgestrekte tuin (bank, schommels, pingpongtafel, voetbalgoals en barbecue).